Om oss

En erfaren städfirma i Värmland

Vi är en städfirma med lång erfarenhet av branschen. Den erfarenheten är ovärderlig och ger både oss - och våra kunder - en möjlighet att genomföra effektiva jobb. Vi undviker misstag och vi sätter alltid kunden i främsta rummet. Vid sidan av städ utför vi även uppdrag inom flytt, transport och magasinering i Karlstad och många städer runt om i Sverige.

Oavsett om du anlitar oss som privatperson för ett enstaka jobb - exempelvis en flyttstädning i Karlstad - eller om du som företagare söker ett mer långtgående samarbete för städning av kontoret så kan du lita på att vi gör jobbet. Alltid till låga priser, alltid med dina behov i centrum och alltid med en nöjd-kund-garanti. Har du något att anmärka på så åtgärdar vi detta direkt.

Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål. Alla har olika behov och krav. Vissa kanske vill ha städat under kvällar och helger - andra vill ha städning under vardagarna. Vissa kan ha behov av mer rejäla punktinsatser inför exempelvis en större bjudning. Detta medan andra vill ha regelbunden städning av vissa rum i bostaden. Hur ser dina behov ut? Vi är flexibla och anpassar oss alltid. Målet är att ta fram en lösning som passar just dig och dina specifika behov.

Du kan lita på oss

Säkerhet är viktig. Oavsett om det handlar om en städning av hemmet eller om en kontorsstädning så måste den ske säkert. Ingenting får gå sönder och ingenting får försvinna.

All vår personal utbildas regelbundet och samtliga anställda kollas upp innan anställning. I den mån det är möjligt så ser vi även till att samma person städar vid varje tillfälle hos dig som kund. Det ger trygghet.

Gällande nycklar och larm så har vi tagit fram säkra rutiner som gör att inga nycklar eller koder riskerar att hamna i fel händer.

Vår personal är ovärderlig

Vår personal är vår styrka. Utan dem skulle vi inte kunna nå så långt som vi gjort. Det är deras fantastiska insatser - dagligen - som gjort att vi växt så pass mycket. Vi tar hand om vår personal, erbjuder bra villkor och ser till att det finns chans till både utveckling och avancemang inom företaget.

Vi håller oss på tårna gällande nya städutrustning och nya innovationer som kan förenkla - och effektivisera - arbetet. Att vi har en låg personalomsättning tar vi som ett tecken på att vi skapat en bra arbetsmiljö där alla trivs med sitt arbete. </p<

Miljön är viktig. Vi använder inga starka kemikalier och vi ser alltid till att återvinna förbrukat material. Det går att få rent utan att miljön tar skada och vi vill gå i bräschen för en lite renare städbransch.

Vi ser fram emot att höra från dig och se hur vi kan hjälpa till med din städning. Kontakta oss redan idag så ser vill att boka en tid för ett initialt - och kostnadsfritt - första möte. Välkommen!

flyttstädning Karlstad

Högklassig flyttstädning med garanti