Tjänster

En komplett städfirma i Karlstad

Vi är en städfirma som erbjuder alla typer av tjänster inom städning. Vi åtar oss uppdrag över hela Värmland och du kan anlita oss för såväl en flyttstädning i Karlstad som en hemstädning av din villa i Säffle. Allt från privatpersoner, företag och fastighetsägare är välkomna att kontakta oss. Vi ser fram emot att etablera både en initial kontakt och ett längre samarbete.

Som privatperson kan du använda ditt Rut-avdrag om du anlitar oss. Det innebär att du kan dra av halva kostnaden för arbetet på din deklaration. Vi sköter all kontakt och all administration med Skatteverket. Beloppet drar vi redan på den faktura du erhåller då jobbet är slutfört.

Rut-avdraget gäller inte för företag och fastighetsägare, men där ser vi alltid till att erbjuda marknadsmässiga och förmånliga priser. Vi kan hoppa in både med kort varsel och erbjuda ett längre, mer långsiktigt samarbete.

flyttstädning Karlstad

Vad kan du då anlita oss för? Vi går igenom några av de tjänster som vi i dagsläget erbjuder:

  • Flyttstädning. En flyttstädning ska alltid ske och om inte så riskerar man att tvingas betala ett vite till den som ska flytta in. Detsamma gäller för fusk med flyttstädning. Vi arbetar alltid effektivt och följer en checklista som är baserad på de riktlinjer gällande en flyttstädning som Mäklarsamfundet satt upp. Anlitar du oss så får du en möjlighet att flytta in i den nya bostaden utan problem och du kan överlämna nycklarna till de nya ägarna till din gamla bostad med gott samvete.
  • Visningsstädning. Dags att sälja? För att nå det bästa möjliga slutpriset så krävs det också en ren, fräsch och inbjudande bostad vid visningen. Vi är företaget du anlitar för detta. Vi ser till att din bostad når sin fulla potential då det är dags att visa den för potentiella köpare.
  • Hemstädning. Att kunna öppna dörren och mötas av ett rent hem ger ett lugn och en skön känsla genom hela kroppen. Hemstädning är en av våra mest populära tjänster och vi erbjuder flexibla lösningar där du själv kan bestämma när - och hur ofta - en städning ska ske. Vi tänker alltid på din säkerhet och har utformat speciella rutiner för exempelvis hantering av larm och nycklar. Du kan välja mellan mer regelbunden hemstädning eller städning under exempelvis enstaka tillfällen.
  • Storstädning. Dags att ta tjuren vid hornen? Vi gör det år dig. Genom att anlita oss för en ordentlig storstädning så kan du känna dig trygg med att minsta lilla detalj i hemmet blir rengjord och städad. Perfekt inför exempelvis ett bröllop, ett dop eller en större bjudning. Eller varför inte inför våren eller hösten? Vi står redo att hoppa in oavsett! En storstädning ger dig en bra grund att stå på inför framtida städningar.
  • Kontorsstädning. Regelbunden kontorsstädning ger ett effektivare jobb. Personalen arbetar bättre i en ren och fräsch miljö. Trivs man på arbetet så gör man också det lilla extra för företaget. En ren arbetsmiljö stärker moralen! Dessutom så minskar regelbunden städning antalet sjukdagar då bakterier och baciller försvinner. Vi har lång vana av kontorsstädning och vet vikten av försiktighet vid hantering av exempelvis teknisk apparatur, utrustning och av känsliga dokument. Kontorsstädning sker alltid på era villkor. Vi kan även fylla på med tvål, toalettpapper och andra förbrukningsvaror.
  • Byggstädning. Efter avslutad renovering är det dags att städa. Vi kan hjälpa dig både med grov- och finstädning. Den grövre innebär att vi tar undan allt bråte och tar ett krafttag mot hårt fläckade ytor. Den finare städningen sätter pricken över i:et och gör att ni kan börja njuta frukterna av den renovering eller nybyggnation som skett.

Flytt och transport

Vid sidan av städning så utför vi även flytt för privatpersoner och företag samt andra transportuppdrag. Vi erbjuder även magasinering av dina tillhörigheter under en flytt.

Där hade vi ett litet axplock av de tjänster vi erbjuder. Behöver du hjälp med någonting annat så är det bara att höra av dig. Vi kan säkerligen hitta en bra lösning även för dig. Välkommen!

Högklassig flyttstädning med garanti